De bedste artikler om Web Analytics

Web Analytics

Følgende artikler er blevet nomineret inden for kategorien analytics, som værende de bedste artikler om web analytics. Der tages ikke højde for trackingsystem eller metode.

Tillykke til alle vinderne og de nominerede. Lad dine læsere vide, at du har vundet eller var nomineret i konkurrencen om årets bedste artikel ved at tilføje en af vore badges til din blog.


VINDER: Hold øje med websites, der giver dig kunder

- Af Søren Sprogø

Det er en rigtig god ide, at holde øje med, om der pludseligt er nogle websites eller blogs, der begynder at give dig besøgende, ja måske endda ordrer. For de websites skal man lige have taget fat i, og starte et samarbejde op med, så man kan få endnu flere kunder i butikken….

Hold øje med websites, der giver dig kunder


Sådan laver du en “FAQ” i Analytics

- Af Jonathan Lindahl

Vil du gerne lave en FAQ (oversat til dansk – Ofte stillede spørgsmål) for din hjemmeside, men ikke ved hvad du skal skrive i den – er der en effektiv måde til at finde ud af, hvad din brugere spørger om vha. af Google Analytics…

Sådan laver du en “FAQ” i Analytics


Er Google Analytics ulovlig i Danmark?

- Af Søren Sprogø

I sidste halvår af 2012 cirkulerede der en del historier i pressen, som alle var præget af dårlig research. Lige fra historien om, at Google Analytics måske er ulovligt, til en artikel i JP om, at cookies er “små IT-programmer”…

Er Google Analytics ulovlig i Danmark?


Slut med Google Keyword Data!

- Af Mikkel Demib

Nu er det slut med at se, hvilke keywords folk har søgt på, når de kommer til dit website via Google!
Du har sikkert allerede lagt mærke til, at en stigende andel af den trafik…

Slut med Google Keyword Data!

Tilmeld Nyhedsbrev