De bedste artikler om Blogs og Blogging

Blogs

Følgende artikler er blevet nomineret inden for kategorien Blogs og Blogging, som værende de bedste artikler om blogs.

Tillykke til alle finalister. Lad dine læsere vide, at du har vundet eller var nomineret ved at tilføje en af vores badges til din blog.

VINDER: WordPress sikkerhed

– Af Lars Bachmann
WordPress er et af de mest brugte CMS systemer og bliver derfor tit udsat for ondsindede angreb. Når det går galt, er det som regel, fordi selve kernen i WordPress ikke er blevet opdateret, gratis temaer og plugins ikke får sikkerhedspatches eller…

WordPress sikkerhed

Da vi blev hacket af kineserne

– Af Tommy Kaas
Først blev der smuglet spamlinks ind i vores site. Så forsvandt det helt. Måske opdagede du det ikke, men vores website, www.kaasogmulvad.dk var nede i nogle timer lørdag den 16. maj. Ja, det var ikke bare nede. Det var pist væk – slettet fra vores server…

Da vi blev hacket af kineserne

Har du en god historie? Derfor siger journalisten alligevel nej!

– Af Stine Mynster
Har du også oplevet at løbe panden mod en mur, når du kontakter medierne med din gode historie? Så læs med her. Du ved, at din historie er god. Alligevel bliver det et ”nej tak” eller ”vi laver måske noget om et par uger ”. Eller endnu værre; du hører aldrig noget tilbage….

Har du en god historie? Derfor siger journalisten alligevel nej!

Blogging er også for virksomheder

– Af Christoffer Steenbeck
Blogs er overalt på nettet! De traditionelle store webmedier besøger jævnligt blogs med tanke på, at fange den næste store historie – måske blogs tilmed kan betegnes, som nutidens måde, at udsende pressemeddelelser på….

Blogging er også for virksomheder

Blogging er et fucking arbejde!!

– Af Fie Laursen
Efter 4 år med nedladende, provokerende kommentare har jeg valgt at tage mig selv og mine blogger-kollegaer i forsvar. Jeg er så pisse træt af at man som blogger skal få kastet mundlort i hovedet gang på gang. Det er som om at folk har et….

Blogging er et fucking arbejde!!

.

Tilmeld Nyhedsbrev