De bedste artikler om Ehandel

Ehandel

Følgende artikler er blevet nomineret inden for kategorien Ehandel, som værende de bedste artikler om Ehandel.

Tillykke til alle finalister og vinderen. Lad dine læsere vide, at du var nomineret eller vandt i konkurrencen om årets bedste artikel ved at tilføje en af vore badges til din blog.


VINDER: Den ultimative guide til start af ehandel og webshop

- Af Brian Brandt

Jeg har arbejdet med ehandel i over 10 år og har set hvordan ehandlen har udviklet sig i Danmark. Desværre har jeg også set, at rigtig mange webbutikker ikke har fulgt med tiden, og stadigvæk begår de samme fejl igen og igen.

Denne guide skulle gerne gøre op med alle de fejl, så vi kan få højnet standarden i de danske webbutikker og begynde at koncentrere os om de vigtigere ting indenfor ehandel….

Den ultimative guide til start af ehandel og webshop


Hvorfor du ikke skal starte en webshop

- Af Lars Holdgaard

Rundt i landet, sidder der tonsvis af folk som sidder med ideen: “skal jeg starte en webshop?“.

Lad mig hjælpe dig med svaret. Svaret er et klart: NEJ. Svaret bliver kun tydeligere hvis du ikke har drevet eller arbejdet i en webshop før. I slutningen af indlægget har jeg dog et par scenarier som gør det OK….

Hvorfor du ikke skal starte en webshop


Derfor BØR du starte en webshop

- Af Morten Kristensen

I sommers læste jeg dette indlæg fra Lars Holdgaard, læs det her, hvor Lars fortæller, hvorfor du IKKE bør starte en webshop. Jeg er ikke uenige i det generelle i det indlæg, da det vil være selvmord at starte en ny stor tøjshop, som skal konkurrere med Stylepit (tidligere Smartguy), en shop der skal slå SAXO mm. ….

Derfor BØR du starte en webshop


Sådan får du flere salg i julen

- Af Halfdan Timm

Flere af mine bekendte med webshops fortæller, at op imod 40 % af årets omsætning hentes i juletiden. 40 %. Jeg håber selv en dag at sidde med en god webshop i december og nyde så mange penge falde ind i forretningen. Indtil da vil jeg nøjes med at skrive dette indlæg. Jeg har spurgt venner og bekendte med succesfulde webshops, hvad de gør for at få det maksimale ud af julen. Jeg bad om konkrete tips, du som læser…

Sådan får du flere salg i julen


8 Konkrete Råd Til Succes Med Din Online Kundeservice

- Af Henrik Feld-Jakobsen

God service er en af de bedste måder at skabe ambassadører på, hvilket er med til at fiske flere kunder ind i din shop, ganske gratis. Hvorfor god kundeservice er lig med god forretning, er en no-brainer. Hvis du har behov for at få det underbygget med lidt data – kan jeg anbefale dig at se denne infografik fra Zendesk….

8 Konkrete Råd Til Succes Med Din Online Kundeservice


Sig nu pænt farvel til dine kunder!

- Af Morten Vadskær

I dag har jeg udlånt spalteplads til Thomas Sørensen, der driver Elitesommer, der udlejer sommerhuse i Søndervig. Et indlæg om købmandsskab. Noget jeg selv (og mange kolleger i online branchen) har haft umådeligt svært ved. Arbejder meget sammen med Thomas og kan kun sige…

Sig nu pænt farvel til dine kunder!

Tilmeld Nyhedsbrev