FAQ

Hvordan sker udvælgelsen?
Inden for hver kategori er der af en række dommere eller bedømmere udvalgt en række artikler, podcasts eller blogposter. Når voteringen starter kan alle stemme på deres favoritindlæg. Vinderen – og den der kan proklamere at have skrevet/udarbejdet årets bedste post/podcast – er den, der opnår flest stemmer.

Har du skrevet eller læst et indlæg, der fortjener at bliver nomineret – kan du nominere indlægget til en SEMAward direkte her på siden.

Hvem er dommerne / bedømmerne?
Dommerne eller bedømmerne er personer inden for branchen, der alle beskæftiger sig inden for de forskellige kategorier og alle har udmærket sig ved at bidrage til den generelle debat om online markedsføring i Danmark.

Hvordan bliver man dommer/bedømmer til SEMAward?
Føler du, at du har, hvad der skal til for at blive dommer til næste års uddeling af SEMAward – er du velkommen til at kontakte os. Alle kan blive dommere.

Hvorfor er min artikel/podcast ikke inkluderet?
Folkene bag SEMAward og de respektive bedømmere har bestræbt sig på at levere det mest neutrale og dækkende. Men taget antallet af udgivelser på nettet i betragtning – er det ganske enkelt ikke muligt at finde frem til alle. Hvis du føler, at du er blevet overset – beklager vi meget. Bare husk – at det kun er æren, vi kæmper om.

Hvem bliver nomineret?
Man bliver nomineret når man har skrevet/udarbejdet en exceptionel, anderledes og debatskabende artikel, blogpost eller podcast.

Tidslinje SEMAward 2016:
31. december 2016 – Sidste frist for nominering af kandidater
Primo januar 2017 – Årets finalister afsløres og afstemningen starter
1. februar 2017 – Afstemningen slutter.
Primo februar 2017 – Vinderne af årets SEMAward afsløres..