De bedste artikler om PPC

PPC

Følgende artikler er blevet nomineret inden for kategorien PPC, som værende de bedste artikler om betalt markedsføring i søgemaskinerne.

Tillykke til alle finalister og vinderen. Lad dine læsere vide, at du var nomineret eller vandt i konkurrencen om årets bedste artikel ved at tilføje en af vore badges til din blog.

VINDER: Den ultimative AdWords-guide: Sådan kommer du godt i gang

- Af Kim Petersen
Annoncering på Google er ekstremt effektivt til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og øge salget af dine produkter eller ydelser. Med Google AdWords kan du nemlig få fat i kunderne, når de søger efter lige netop det, du sælger. Annoncer både over og omkring Googles organiske søgeresultater…
Den ultimative AdWords-guide: Sådan kommer du godt i gang

Den ultimative ehandelsguide til at få mest ud af AdWords mobilannoncering

- Af Andreas Lolk
Siden Google lancerede Forbedrede Kampagner har den metode vi brugte til at annoncere på mobiltelefoner blevet ændret gevaldigt. Du bygger ikke længere specifikke mobilkampagner, hvilket endte i et kæmpe ramaskrig igennem hele AdWords branchen….
Den ultimative ehandelsguide til at få mest ud af AdWords mobilannoncering

Eksperimenter i Google Adwords

- Af Kim Falkner
Google AdWords eksperimenter har eksisteret i en række år, og hvilket fedt værktøj. Jeg husker stadig mit første eksperiment og utålmodigheden om hvornår der kom farvede streger, der viste et signifikant resultat. Jeg har personligt altid haft fokus på at teste klikpriser, men der er mange muligheder for at lave værdifulde tests…..
Eksperimenter i Google Adwords

Fotografens guide til effektiv Google AdWords annoncering

- Af Troels Kjems
Jeg har siden 2010 hjulpet et par håndfulde fotografer (og cirka 150 andre erhvervsdrivende) med at tiltrække flere kunder ved hjælp af betalte AdWords annoncer på Google. Google AdWords annoncering er en effektiv og billig metode til at skaffe fotoopgaver. Hvis det gøres korrekt. Med udgangspunkt i mine erfaringer har jeg skrevet denne guide til Google AdWords annoncering for fotografer….
Fotografens guide til effektiv Google AdWords annoncering

Sådan Kommer Du I Gang Med AdWords Virksomhedsdata

- Af Thomas Søby Andersen
Uden at ville piske en stemning op synes vi i Webjuice at Virksomhedsdata er et helt fantastisk tiltag med et meget stort potentiale til at lave annoncer, der skyder dig langt foran konkurrenterne.
Det er stadig helt nyt, men netop derfor er det også bare med at komme ud over stepperne med det nye AdWords tiltag Virksomhedsdata…
Sådan Kommer Du I Gang Med AdWords Virksomhedsdata

9 AdWords tips til ehandel efter gennemgang af 382 AdWords konti

- Af Andreas Lolk
Der kommer en tid i enhver AdWords annoncørs liv hvor dine forsøg på at forbedre din kontos performance begynder at gå i stå. At få et ekstra sæt øjne på din konto kan være en god metode til at undgå dette og få et nyt synspunkt på din AdWords annoncering. Jeg har netop været igennem flere af disse ”perspektiv runder”…
9 AdWords tips til ehandel efter gennemgang af 382 AdWords konti

Tilmeld Nyhedsbrev