De Bedste artikler om PPC

Følgende artikler er blevet nomineret inden for kategorien PPC, som værende de bedste artikler om betalt markedsføring i søgemaskinerne.

Nye muligheder med AdWords i 2016

http://marketers.dk/blog/nye-muligheder-adwords-2016/
– Af Sasa Kovacevic
Google har annonceret en række spændende AdWords-nyheder, der vil give dig mulighed for at skabe meget bedre annoncer.

Jeg har set nærmere på de mest interessante nyheder og giver her nogle gode råd til, hvordan du kan forberede dig på at tage dem i brug.

Tilbage i maj måned i år annoncerede Google en række interessante nyheder til AdWords…

18 fejltagelser begået med AdWords

https://www.concept-i.dk/blog/adwords-fejl.html
– Af Anton Hoelstad
Så kan du godt finde kaffen frem! Over 4.500 ord om AdWords fra Anton Hoelstad, der har begået dette omfattende gæsteindlæg om fejltagelser, du bare ikke må begå med AdWords. Uden yderligere forsinkelse giver jeg ordet til Anton:
Jeg ser det gang på gang når jeg tager mit første kig på en AdWords konto. De samme fejltagelser, om og om igen. Så meget potentiale der går til spilde, fordi man ikke selv er ekspert til Google AdWords, men alligevel vælger selv at stå 100% for oprettelse og administration af sin konto.

Google AdWords

http://sasa-kovacevic.dk/adwords/
– Af Sasa Kovacevic
Jeg har arbejdet med AdWords i mange år, og har i den forbindelse stiftet bekendtskab med mange forskellige AdWords-konti. Alt fra nogle af Danmarks største virksomheder med månedlige budgetter over 300.000 kr. til den lokale tømrer, hvor hver eneste krone er vigtig for forretningen. På denne side vil jeg dele ud af min viden!

Tillykke til alle finalister.

Lad dine læsere vide, at du er nomineret i konkurrencen om årets bedste artikel ved at tilføje en af vore badges til din blog. Du er mere end velkommen til at opfordre dit netværk til at stemme.