De bedste artikler om Søgemaskineoptimering

Følgende artikler er blevet nomineret inden for kategorien SEO, som værende de bedste artikler om søgemaskineoptimering. Der tages ikke højde for teknik eller metoder.

Google Panda – Alt det nye og spændende!

https://www.henrik-bondtofte.dk/google-panda-alt-det-nye-og-spaendende
– af Henrik Bondtofte
I forbindelse med de store rystelser i søgeresultaterne, hen over weekenden, er der blevet spekuleret meget i, hvad de skyldtes. Der har været talt om den længe ventede hyper penguin eller måske en Panda-opdatering. Det viste sig ”bare” at være en almindelig større opdatering og i den forbindelse, er der sluppet en del spændende information ud omkring Googles Panda, som kæmper imod dårlig kvalitet i søgeresultaterne.

Jeg har af flere omgange skrevet indlæg her på bloggen, omkring Googles Panda Algoritme..

SEO-case: Sådan gik jeg fra nr. 22 til nr. 2 på søgefrasen “tjen penge online”

http://onlinebijobber.dk/seo-case/
– Af Tue Lindblad
Du har lavet din egen hjemmeside, skrevet et par artikler og måske endda affyret et digitalt produkt.
Men der er ingen, der læser dine guldkorn, besøger din flotte side eller køber dine fantastiske produkter.
Hvorfor? Fordi du ligger i bunden af Google! Sandheden er, at hvis du ikke ligger på side 1, så eksisterer du ikke! Punktum

Men hvordan hulen kommer man så til tops i Googles søgeresultater?

Sådan fik vi 650% mere organisk trafik på 12 måneder

http://www.startupbootcamp.dk/seo-tips-mere-organisk-trafik-12-maaneder/
– Af Emil Blücher
Emil har i en ganske ung alder haft en alsidig karriere som iværksætter. Videoproducent, byrådsmedlem, SEO konsulent, webshopejer og aktivist mod Enhedslisten. Det var dog først da han fandt sin sande passion – rengøring – at det hele faldt på plads.

I denne artikel har jeg lokket ham til at fortælle langt mere end han burde om hvordan man kan vækste sin webshop gennem SEO for meget små midler. Læs grundigt, der falder guldkorn af til højre og venstre…

Søgemaskineoptimering med Thomas Rosenstand

http://pottercut.dk/thomas-rosenstand/soegemaskineoptimering-med-thomas-rosenstand/
– Af Ib Potter
Thomas Rosenstand er SEO ekspert og forfatter til 4 bøger, der med hver sin vinkel på online markedsføring. Han er lige kommet med en opdatering til den mest sælgende af bøgerne, nemlig SEO-Lex, der handler om søgemaskineoptimering…

I denne episode af PotterCut kan du høre Rosenstand besvare nogle af de spørgsmål I lyttere er kommet med. Du kan blandt andet høre om: Splogs – hvorfor virker de endnu – og hvornår får det en ende? Http eller Https – hvad er bedst?

Googles Phantom opdatering

https://www.henrik-bondtofte.dk/google-phantom
– af Henrik Bondtofte
Google Phantom er en af de største Google opdateringer, den har intet navn og er derfor blevet døbt Phantom. Phantom minder på mange områder om Googles Panda-opdatering, men alligevel er den meget anderledes. Begge opdateringer forsøger at belønne sider af høj kvalitet og at straffe sider af lav kvalitet, for at vise de bedste resultater til brugerne. I juni måned i år kørte Phantom for fjerde gang, hvilket i den grad har været noget, der har kunne mærkes for en lang række websites. Nogle som vindere andre som…

Få den optimale linkstruktur

http://sasa-kovacevic.dk/intern-linkstruktur/
– Af Sasa Kovacevic
Det kan nogen gange være uhyggeligt, hvor effektiv den gode interne linkstruktur kan være for en hjemmeside. Jeg har hjulpet virksomheder med at komme i top 5 i nogle af de mest konkurrence prægede brancher alene ved hjælp af intern linkbuilding.

Rigtig mange undervurderer hvor vigtigt det er, at hjælpe Google med at forstå hjemmesidens opbygning og prioriteringen af landingssiderne.

Guide til søgeordsanalyse med StoryBase.com

https://www.concept-i.dk/blog/sogeordsanalyse-med-storybase.html
– Af Torbjørn Flensted
Hvad søger mine kunder efter?
Det spørgsmål stiller enhver seriøs online markedsfører sig – hver dag. Nogle hopper i den fælde at kigge i Analytics – og så tror de, at de ved, hvad der sker i hovedet på de potentielle kunder. Mange glemmer, at de data kun er et lille brudstykke af sandheden. Men hvad så? Du kan gætte – men hvem har råd til at nøjes med det, når det handler om kroner og øre?

Tillykke til alle finalister.

Lad dine læsere vide, at du er nomineret i konkurrencen om årets bedste artikel ved at tilføje en af vore badges til din blog. Du er mere end velkommen til at opfordre dit netværk til at stemme.