De bedste artikler om Social Media

Social Media

Følgende artikler er blevet nomineret inden for kategorien Social Media, som værende de bedste artikler om Social Media.

Tillykke til alle finalister og vinderen. Lad dine læsere vide, at du var nomineret eller vandt i konkurrencen om årets bedste artikel ved at tilføje en af vore badges til din blog.


VINDER: Facebook annoncering med 730 % i ROI – Sådan gør jeg (og du)

- Af Halfdan Timm

I JUF.dk forsøger jeg at digitalisere advokatbranchen stykke for stykke – herunder måden, hvorpå de får nye klienter ved at generere leads til advokater.

Leads genererer jeg fortrinsvis ved hjælp af organisk søgemaskineoptimering. Dette sker bl.a. ved at have en af Danmarks største juridiske ressourcer…

Facebook annoncering med 730 % i ROI – Sådan gør jeg (og du)


Boost eller annonce på Facebookopslag

- Af Siif Floor

Hvis du har en ven der har liket en Facebookside om mørkebrune tandbørster (og undskyld mig men nu formoder jeg at du ikke har interesse i mørkebrune tandbørster). Så ville du efter en stund blive meget træt af at se det ene opslag efter det andet i din newsfeed omkring mørkebrune tandbørster….

Boost eller annonce på Facebookopslag


Hvordan Firmafon fandt et hul i markedet og vækstede via Twitter

- Af Mikael Rieck

Har du nogensinde savnet et produkt eller en serviceydelse, men ikke kunne finde nogen der solgte lige det du ledte efter og til en rimelig pris?

Sådan var det med Niklas Stephenson (@nikstep) og Harry Vangberg (@ichverstehe) tilbage i 2009.

Telefonsystemer var store, beregnet til store kunder og ufatteligt dyre. Så det var ikke en løsning for de to iværksættere. Heldigvis var der ikke langt fra ord til handling. Det er i dag blevet til succeshistorien Firmafon….

Hvordan Firmafon fandt et hul i markedet og vækstede via Twitter


Sociale medier med Trine-Maria Kristensen

- Af Ib Potter

Hvordan forholder virksomheder sig til de sociale medier? Hvem er det i virksomheden der skal ”være på”? Er det marketing – er det ledelsen….. eller er det den enkelte medarbejder? Det har dagens gæst en holdning til… dagens gæste er social medieekspert …

Sociale medier med Trine-Maria Kristensen


Hvordan opbygger du et netværk på Google Plus?

- Af Thomas Rosenstand

Uden at nogen har dig i deres cirkler, kommer du ingen vegne. Alle dine budskaber vil ganske enkelt stå ulæste, og at skrive og dele noget vil svare til at råbe op mod en storm: Ingen kan høre dig. For at få nogen til at lytte (føje dig til deres cirkler) skal du gøre dig fortjent til at blive hørt. Egentlig meget retfærdigt, ikke?…

Hvordan opbygger du et netværk på Google Plus?


Hashjacking – sjov med hashtags

- Af Morten Vadskær

Hashtags er lidt af en genialitet. Lad mig kort forklare, hvorfor jeg er vild med dem. Jeg følger et par hundrede mennesker på f.eks. Twitter. Men er man til en event som Web Analytics Wednesday eller Marketingcamp, så er der jo en masse med…

Hashjacking – sjov med hashtags

Tilmeld Nyhedsbrev