De bedste artikler om Testing

Testing

Følgende artikler er blevet nomineret inden for kategorien Testing, som værende de bedste artikler om A/B tests og Multivariable tests. Der tages ikke højde for trackingsystem eller metode.

Tillykke til alle finalister. Lad dine læsere vide, at du har vundet eller var nomineret ved at tilføje en af vores badges til din blog.


VINDER: To tilgange til at starte en optimerings-strategi

– Af Patrick T. Rasmussen
At øge ens gennemsnitsordre kan være en kunst i sig selv, rigtig mange har ikke knækket nøden eller er kørt død i det. At øge ens gennemsnitsordre lyder ekstremt advanceret, men I sidste ende…

To tilgange til at starte en optimerings-strategi


Case: Ti-dobling af click-through-rate

– Af Martin Sølberg
Man skal ikke have været aktiv i online markedsføring i mange øjeblikke, før det går op for en, at click-through-rate er virkelig vigtig. Folk skal ikke bare se dine ting i Googles søgeresultater, de skal også have lyst til at klikke på dem….

Case: Ti-dobling af click-through-rate


Her er 100-vis af gratis split-test idéer! (Use with care)

– Af Ole Gregersen
For nyligt blev der udgivet et mindre dansk værk omkring ideer til split-test. Det har jeg ikke noget imod. Men jeg mener ikke, at du behøver betale for at få ideer til split-test. Så her får du en masse gratis ideer! (Men beklageligvis også en påmindelse…

Her er 100-vis af gratis split-test idéer! (Use with care)


Skab værdifulde konverteringer på kvitteringssiden

– Af Jacob Worsøe
Når jeg arbejder med konverteringsoptimering fokuserer jeg på at alle sider skal have et formål. Og det skal være tydeligt for brugeren hvad formålet med siden er. De skal guides til at gøre det jeg gerne vil have dem til. Dette gælder….

Skab værdifulde konverteringer på kvitteringssiden


30% flere konverteringer ved simpel ændring

– Af Per Allerup
Nogen gange er det det mest oplagte, der giver de bedste resultater. I dette indlæg vil jeg vise, hvordan jeg opnåede en 30% højere konverteringsrate på Shoplr.dk med en times arbejde og to dages splittest. Shoplr.dk er en klassisk affiliate-side….

30% flere konverteringer ved simpel ændring


Mobil konverteringsoptimering i 10 trin

– Af Benjamin Gundgaard
I løbet af især de seneste 2-3 år har “konverteringsoptimering” vundet indpas hos de fleste professionelle e-handelsvirksomheder på desktops og delvist også på tablets. Med introduktionen af smartphones er der dog opstået en helt ny disciplin….

Mobil konverteringsoptimering i 10 trin


Splittest din webshop og få en højere konverteringsrate

– Af Ib Potter
Du optimerer din webshop ved at split teste. Det har du sikkert hørt nogle gange efterhånden. Men hvad er det egentligt der skal splittestes på – og hvordan er det nu lige man gør – og hvad skal man kunne ku? Det får du svar på i denne episode…

Splittest din webshop og få en højere konverteringsrate

.

Tilmeld Nyhedsbrev