Hvad gør en hjemmeside til den bedste website?

Mange virksomheder har en hjemmeside for at krydse det punkt af på listen. Men vidste du at helt op til 80 procent af de besøgende ikke vender tilbage, efter en dårlig oplevelse på en website? Derfor har du kun én chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk, som ikke brænder broer til de potentielle kunder. Hvad er vigtigt med webdesign?

”Simply the best”

Tænk på, når du går i gang med at designe din hjemmeside. Det er først og fremmest vigtigt at have et simpelt design. Hvis du designer en side med alt for mange elementer, kan du gøre det svært for publikum at danne sig en ide af det primære formål.

Billede Hvad gor en hjemmeside til den bedste website Vaelg en teksttype som kan laeses - Hvad gør en hjemmeside til den bedste website?

Vælg en teksttype som kan læses

Det er naturligvis vigtigt at din læser kan læse teksten på din hjemmeside. Vælg en tekst, som er klar, tydelig og nem at læse. Se fx romsmagning, som er designet med utrolig læselig tekst.

Et billede kan sige mere end 1000 ord

Dit webdesign skal være levende og tiltalende, og det kan du opnå med billeder. En hjemmeside uden billeder bliver tung at navigere. Derfor bør du inkludere billeder. De skal naturligvis være i god kvalitet, og gerne med klare, iøjnefaldende, levende farver. Husk at SEO-optimere navnene på de billeder, og skriv gerne en tekst under dine fotos til at forklare hvad de illustrerer.

Billede Hvad gor en hjemmeside til den bedste website Design i et responsivt design - Hvad gør en hjemmeside til den bedste website?

Design i et responsivt design

Alle de bedste hjemmesider kommer i et responsivt design. Her tilpasser siden sig til skærmen uanset om der er tale om en bærbar computer, smartphone, tablet, eller noget helt fjerde. På den måde skaber du et mobilvenligt design, der også hjælper brugere på andre digitale apparater. Det giver dig mulighed for at ramme plet over hele linjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *