Om os

Side billede Om os - Om os

Her på siden kan du først og fremmest læse om digital marketing, som også kan oversættes til digital markedsføring på dansk. Det dækker over enhver form for markedsføring, der udføres på internettet.

Herefter bryder vi det ned i forskellige ekspertområder, som vi foretrækker at skrive om her på siden. Det kan fx være link building, content marketing, analyse, SEO og PPC. Netop PPC kan du læse om nedenfor.

Hvad er PPC marketing?

Her på siden vil du kunne læse om PPC marketing. Det er en udbredt form for online markedsføring, som store som små virksomheder anvender. PPC står for “Pay Per Click”, og kan oversættes til betaling per klik på dansk.

Det betyder at du betaler hver gang en person klikker på din annonce. Med andre ord betaler du for at der bliver dirigeret trafik til din hjemmeside, dit sociale medie osv. Det er kendt som en utrolig kosteffektiv metode, som er nemmere at målrette mod virksomhedens målgruppe, når man sammenligner med den traditionelle offline form for markedsføring. Derfor er det et af de emner, som vi fokuserer på i høj grad, her på siden.

Hvad betyder Digital Marketing Awards?

Vi kører et koncept med at hylde de bedste i industrien. Der er altid meget at lære fra de bedste af de bedste, og derfor fremhæver vi markedsføringseksperter. Det hele er naturligvis inden for de førnævnte områder, og derfor hylder vi fx de bedste til SEO, content marketing osv.

Vi håber at du nyder at læse med her på siden, og du er altid velkommen til at kontakte os. Klik blot på siden for “kontakt os”, og send os gerne dine ideer, til hvad du ønsker at læse. Måske vil du dele med os, hvem du synes er de bedste af de bedste?